Grooming Online och Mode På Nätet

Grooming Online och Mode På Nätet

Det vi fokuserar vårt arbete på just nu är främst Grooming Online. Vi har bland ansat gett webbplatsen ett nytt utseende och det skrivs artiklar på löpande band. Vi lägger också en del arbete på Mode på Nätet.

Groomingonline.se

Vi har gett Grooming Online en grafisk profil som vi tycker bättre passar in på vår målgrupp, män som är måna om sitt yttre, och då är det hud, hår, skägg och mustasch vi tänker på. De artiklar som publiceras är tips och råd om hur du som man bäst tar hand om detta. Du hittar även ett stort utbud av produkter inom grooming för män på webbplatsen. Nu finns även en Önskelista där du kan lägga produkter du vill ha för att sedan lättare hitta dem. Vi hoppas med detta att Grooming Online kommer vara intressant för besökarna.

grooming online

 

 

På liknande sätt har vi även gett Mode på Nätet en ansiktslyftning samtidigt som vi ändrat målgrupp för webbplatsen.

Modepanatet.se

Mode på Nätet riktar sig nu endast till män. Det är herrmode för hela slanten nu. Förutom herrmode har vi även relaterade kategorier som Livsstil, Klockor, Herrsmycken och Accessoarer. Mode på Nätet har fått samma grafiska profil som Grooming Online då vi tror den tilltalar modemedvetna män. Här har vi också hjälp av Rasmus Hammarlund. Rasmus är en kille som har mycket bra koll på stil och etikett och han bloggar om just detta på Mode på Nätet. Vill ni ha stilsäkra tips rekommenderar jag att ni tittar in på Rasmus Herrmode. I Rasmus första artikel får du tips om bröstnäsdukar, hur du väljer färg, vad de passar till med mera.

mode på nätet

 

Lämna ett svar

Stäng meny