Nytt seoprojekt inom kryddor

Nytt seoprojekt inom kryddor

Kryddsajt in the making

Vi har under ca 1 år ägt domänen kryddor.biz. Vi satte upp den i april 2016 och har bara haft den liggande sedan dess. Nu har jag satt upp relativt stora mål med sajten och börjat blogga i stort sett varje dag, den senaste veckan. Jag har även outat att jag skall göra ett publikt projekt av allt och bloggar öppet om allt som görs med sajten inne på sokmotoroptimering24.se.

Jag har tidigare arbetat med en annan sajt i kryddnischen, men det blev inte så länge, utan jag sålde av den samt det tillhörande företaget precis när det skulle till att lyfta. Jag tänkte nu använda mig av kunskaperna inom nischen samt de kontakter jag fortfarande har kvar för att köra hårt med min nya sajt i segmentet.

NY SEO doman

Ny domän i nischen

Jag fick även tips om en ny domän i nischen med en bättre TLD, och köpte den, så vi får se om jag kör en parallell sajt på den eller om jag slår ihop de båda sajterna. Man skall ju ha tid med allt och två sajter tar ju mer tid. Vi får se. Det är ett lyxproblem egentligen. Även den andra domänen är en sökordsdomän som passar bra i nischen. Den ahr en mer accepterad TLD tror jag.

Lista på saker att göra i uppstarten av sajten

Det finns ju massor att göra när man startar en ny sajt och jag skall se till att skapa:

  • Bra navigering
  • Gedigen sökordsanalys
  • En kraftfull startsida
  • Blogga om kryddor
  • Blogga om recept
  • Skapa länksamarbete
  • Skapa samarbete vad gäller produkter

Som sagt. Detta är den lilla listan på vad som behöver görs och jag har redan satt igång. Det är ett spännande projekt och jag känner att det finns massor att göra i denna nischen, då jag kan den relativt bra redan innan jag har gjort en gedigen sökordsanalys.

Nu sätter vi som sagt igång med den nya sajten!

Lämna ett svar

Stäng meny