SEO och Affiliatesamarbete

SEO och Affiliatesamarbete

Jag och Petter Hedman har under flera år spånat lite fram och tillbaks om att starta upp något gemensamt projekt som vi kan driva tillsammans. Nu har vi gjort slag i saken och startat upp ett par gemensamma projekt inom SEO och affiliate.

Modeklanningar.se

modeklänningar seEtt av dessa projekt är Modeklanningar.se och den webbplatsen är uppbyggd som en webbutik, men produkterna hämtas via product feeds och länkar till den riktiga butiken som säljer produkten. Vi ser denna ”webbutik” som en webbtjänst där besökaren kan välja ur ett stort sortiment produkter från flera olika kända butiker på nätet. Vi tror att detta är intressant och användbart för besökaren, som då slipper hoppa runt bland flera olika webbutiker för att hitta just den produkt man söker. Vad vi får för resultat av denna affiliatesajt kommer vi att rapportera om här på SEO HQ. SEO HQ är vår gemensamma webbplats och blogg för vårt samarbete och våra olika projekt. Är du nyfiken på hur det kommer att gå för oss är det ett tips att titta in här på SEO HQ med jämna mellanrum för att se vad som händer i våra projekt. Jag och Petter har för avsikt att vara så transparenta som möjligt med våra gemensamma webbprojekt och vi hoppas en del av det vi kommer att publicera här kan vara till hjälp för andra som vill komma igång med, eller redan arbetar med SEO och Affiliate.

SEO Affiliate logo

 

Jag ser verkligen fram mot att jobba med Petter då vi har lite olika kompetensprofiler och därmed tror jag att vi kommer att komplettera varandra bra. Och om detta kan ge lite lönsamhet i framtiden så är det naturligtvis ett plus då det är det vi siktar på. Hur det blir med detta kommer vi som sagt redovisa här på SEO HQ över tid.

Lämna ett svar

Stäng meny